Laden Evenementen

« Alle Evenementen

28 April – Kasdiner

28 april 18:00 - 22:00

Kasdiner

Fijne live muziek van Rag Doll klinkt door de ruimte terwijl de serveersters af en aan lopen met krachtige en kleurrijke gerechten van onze Ofyr BBQ. Het menu wordt natuurlijk bereid door onze eigen chefs van De Smaakmakerij. Op de kaart staan de meest heerlijke wijnen van kleine Europese wijnboerderijen. Samen maken we er een avond van om nooit te vergeten, een herinnering voor het leven!

 

Schrijf je in voor vrijdag 28 april 

 Een kleurrijk Bourgondisch 4-gangen menu door De Smaakmakerij

Natuurlijk worden jullie ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje!

De gerechten uit dit 4-gangen menu zijn nog een verrassing! Natuurlijk bereiden we heerlijke vlees, vis en groente gerechten op de BBQ en koken we mee met het seizoen.

>>> Lust je iets niet? Vegetarisch of veganistisch? Allergieën of andere dieetwensen? Geef s.v.p. je wensen op bij het aanmelden en wij maken graag een aanpassing.

 

Kindermenu

Er is ook een 3-gangen kindermenu voor 10 euro. Wanneer je kindje geen bord eten nodig heeft bestel je niets.

>>> Kinderen onder de 12 jaar tellen niet mee als officiële/volwassen aanmelding, maar vul s.v.p. bij ‘opmerkingen’ in hoeveel kinderen er mee komen en hoeveel kindermenu’s jullie wensen.
De kindermenu’s worden ter plaatsen voldaan.

 

Live muziek van Rag Doll

Een trio van kleurrijke muzikanten speelt met een aanstekelijk enthousiasme oude en nieuwe covers met jazzy invloeden in een vintage stijl jasje.

Nicolette speelt piano, accordeon en achtergrondzang. Leon de Bree speelt contrabas, gitaar en achtergrondzang. Patricia is lead zang en speelt de triangel voor de magische puntjes op de i.

Een greep uit het repertoire: Call me – At last – Baby just cares – Creep – Seven nation army – These boots – Thrift shop – A night like this – Tangeld up – All about that bass

Bekijk de website van Rag Doll

 

Prijs: 54,95

Prijs is inclusief een 4-gangen diner op een spetterende locatie, ontvangst met heerlijke bubbels, prachtige live muziek, en een herinnering voor het leven!

(In deze prijs zit inbegrepen: locatie huur / meubelhuur / transportkosten / personeel om op te bouwen en te breken / kosten voor een menu en de koks daarbij / 1 drankje / serveersters /tafelaankleding / serviesgoed en glaswerk inclusief schoonmaakkosten /organisatie en pr kosten / kosten voor de muzikanten)

 

Groepen

Je kunt met iedere groepsgrootte aanmelden. Er is genoeg ruimte. Natuurlijk kun je met een eigen groep dit diner ook boeken als besloten event. Wij maken dan een offerte op maat naar jullie wensen.

 

Tijden

18.00 – 21.30/22.00 uur

Om 21.15/21.30 u ongeveer hebben we alle gangen van het menu wel gedaan. Wie blijft er nog een uurtje borrelen?
Wil je later aanschuiven of eerder weg? Dat kan natuurijk. Wij horen het graag. 

 

Meer informatie

Na aanmelding ontvangen jullie enkele dagen voorafgaande aan het diner in je mail-inbox meer informatie, bijvoorbeeld het adres, waar te parkeren en meer.

Let op! Heb je onze mail niet ontvangen? Kijk dan s.v.p. in je spam inbox. Of app ons eventjes dan kijken we mee.

 

Schrijf je in voor vrijdag 28 april 

 

Let op! Geef s.v.p. bij het inschrijven aan:

  • ieders dieetwensen
  • of er ook kinderen bij zijn en hoeveel kindermenu’s gewenst zijn (ter plaatsen te voldoen)

 


 

Liever op een andere datum?

Dat kan ook!
Voor groepen vanaf 20 personen bieden we ook het Kasdiner ‘op maat gemaakt’. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, familiediner, verjaardag, teamuitje en meer. Natuurlijk organiseren we ook alle andere wensen rondom het Kasdiner (zoals activiteiten, workshops, live muziek en meer).

We horen graag iets van je! 

 

Nu ook catering service en foodtrucks

Met onze tak De Smaakmakerij bieden we ook catering voor groot en klein, voor bedrijf of particulier, van ontbijt tot borrel. We zijn bijzonder goed in menu’s bereid op de BBQ (zomer en winter!) en krachtige wereldse smaken.
Met onze  Te Gekke Foodtrucks gaan we naar festivals, maar kunnen ook een besloten Foodtruck Fest voor je (bedrijf?) organiseren voor groepen van 400 tot 2000 gasten.

We horen het graag wanneer we eens moeten kletsen! Bel of app gerust.

Gegevens

Datum:
28 april
Tijd:
18:00 - 22:00