Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4 November – Villadiner

4 november 18:00 - 22:00

Villadiner

Een sprookjesachtige locatie, een luxueus 5 gangen-diner, een sommelier aan tafel met de meest heerlijke wijnen, betoverende klanken en live muziek die de performance in de hoffelijke tuin begeleidt. Dit wordt een magische avond om nooit te vergeten!

 

Schrijf je in voor zaterdag 4 november

 Een verrassend en luxueus 5-gangen menu door De Smaakmakerij

 

De gerechten uit dit 5-gangen menu zijn iedere keer een verrassing op je tong! Van de mooiste ingrediënten bereiden de koks heerlijke vlees-, vis- en groentegerechten waar ze telkens kleine schilderijtjes van maken, gepresenteerd op mooie borden. St Jacops vruchten, Langoustine Terrine zijn smaken die voorbij kunnen komen.

>>> Lust je iets niet? Vegetarisch of veganistisch? Allergieën of andere dieetwensen? Geef s.v.p. je wensen op bij het aanmelden en wij maken graag een aanpassing.

 

Magical live performance door Joost en Batja

Joost van Dijk werkt samen met Batja ten Kortenaar voor een performance op maat gemaakt voor deze gelegenheid.

Vanuit de serre van de villa hebben jullie kamerbreed uitzicht op de tuin met torenhoge bomen, Engelse heggetjes en klassieke beelden en fontein; een fantastisch decor voor deze performance! Joost speelt live cello en maakt soundscapes. De artiesten dwalen door de tuin en zweven op de muziek van Joost, belanden in de fontein, op tafel of in de lucht…

Verrassend, speels, feeëriek zijn de woorden voor deze performance die op meerdere momenten gedurende de avond terug zal komen.

 

Wijnmenu door Il Dolce Far Niente

Sommelier Maartje van Il Dolce Far Niente heeft een speciaal wijnmenu geselecteerd, afgestemd op ieder gerecht. Aan tafel komt ze enthousiast vertellen over deze wijnen. Deze avond is er een wijnarrangement te bestellen, maar natuurlijk kunnen er ook losse glazen besteld worden.

 

Prijs

€ 89,95 p.p. 

De prijs is inclusief een 5-gangen diner op een prachtige locatie, ontvangst met een hele mooie mousserende wijn, een live performance op maat gemaakt voor deze gelegenheid, en een herinnering voor het leven!

We beseffen ons dat deze prijs meer is dan jullie voor deze ‘diners op inschrijving’ gewend zijn. Deze locatie neemt ook een prijskaartje mee, evenals een performance die op maat gemaakt wordt met drie spelers en een regisseur. Daarnaast zit in deze prijs zit inbegrepen: meubelhuur / techniek / transportkosten / personeel om op te bouwen en te breken / kosten voor een menu en de koks daarbij / 1 welkomstdrankje / serveersters / tafelaankleding en was/ serviesgoed en glaswerk inclusief schoonmaakkosten /organisatie en pr kosten en meer. 

 

Groepen

Je kunt met iedere groepsgrootte aanmelden. Er is genoeg ruimte.

Natuurlijk kun je met een eigen groep dit diner ook boeken als besloten event op een andere datum. Wij maken dan een offerte op maat naar jullie wensen.

 

Herenkamer boeken voor privé groep tussen de 10 en 25 personen? 

Er zijn ook privé kamers te boeken in deze villa. Wil je met een groep tussen de 10 en 25 personen in een besloten ruimte deelnemen aan dit diner? Dat kan ook! Dit kost niets extra. Wel willen we graag eventjes overleggen over de groepsgrootte, speciale wensen, een performance afgestemd op jullie groep en overige zodat we de juiste ruimte voor jullie kunnen boeken en in kunnen richten.

Stuur svp een mail bij interesse.

 

Tijden

18.00 – 22.00 uur

Om 21.30 uur ongeveer hebben zijn alle gangen van het menu wel geweest. Wie blijft er nog even borrelen?

>>> Wil je later aanschuiven of eerder weg? Dat kan natuurlijk. Wij horen het graag. 

 

Meer informatie krijg je enkele dagen vooruit!

Na aanmelding ontvangen jullie enkele dagen (idealiter op de maandag) voorafgaande aan het diner in je mail-inbox meer informatie, bijvoorbeeld het adres, waar te parkeren en meer.

Let op! Heb je onze mail niet ontvangen? Kijk dan s.v.p. in je spam inbox. Of app ons eventjes dan kijken we mee.

 

Schrijf je in voor zaterdag 4 november

>> Let op! Geef s.v.p. bij het inschrijven ieders dieetwensen aan.

 

 


 

Liever op een andere datum?

Dat kan ook!
Voor groepen vanaf 20 personen bieden we ook het Villadiner ‘op maat gemaakt’. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, familiediner, verjaardag, teamuitje en meer. Deze locatie is ook uitermate geschikt voor familiegroepen. In de tuin zijn allerlei speelmogelijkheden voor kinderen.

We horen graag iets van je! 

 

Nu ook catering service en foodtrucks

Met onze tak De Smaakmakerij bieden we ook catering voor groot en klein, voor bedrijf of particulier, van ontbijt tot borrel. We zijn bijzonder goed in menu’s bereid op de BBQ (zomer en winter!) en krachtige wereldse smaken.
Met onze  Te Gekke Foodtrucks gaan we naar festivals, maar kunnen ook een besloten Foodtruck Fest voor je (bedrijf?) organiseren voor groepen van 400 tot 3000 gasten.

We horen het graag wanneer we eens moeten kletsen! Bel of app gerust.

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
18:00 - 22:00