1. Voorwaarden van toepassing op de 'Event Agenda op Inschrijving'

Plaatsen retourneren

De aangekochte plaatsten kunnen niet worden teruggeven, maar zijn ook niet persoonsgebonden. Mocht u toch een aangekochte plaats willen retourneren bel dan even voor overleg.

Annulering diner

Mochten we een etentje moeten annuleren van wegen bijvoorbeeld het weer, dan krijg je het volledig bedrag terug van je aankopen.

 

2. Algemene voorwaarden voor etentjes/uitjes/feesten voor besloten groepen

Bij slecht weer

Mochten jullie een etentje/uitje boeken in de buitenlucht, dan kunnen wij bij slecht weer zorgen dat het etentje/uitje toch door kan gaan, maar dan in een andere vorm en op een andere locatie, te noemen ‘plan B’. De opzet voor dit plan B bespreken we met u. Bij dit plan B hoort een nieuw kostenplaatje waar we u voor aanvang over informeren.

Wijziging in het aantal gasten

De kostenbegroting is gebaseerd op het aantal gasten zoals genoemd. Wanneer het aantal gasten verandert, heeft dit gevolgen voor de prijsberekening. Informeer ons minimaal 7 werkdagen voor aanvang van het evenement over het definitieve aantal personen. Zolang uw opdracht nog niet definitief is zal de accountmanager in overleg met u bepalen wat de gevolgen zijn van wijzigingen in het aantal gasten.

Binnen 7 werkdagen tot de uitvoering van het evenement, gelden de volgende voorwaarden:

  • Verwacht u extra gasten, dan worden de prijzen van F&B evenredig aangepast aan het nieuwe aantal gasten, en waar nodig personele kosten en materialen.
  • Verwacht u minder gasten, dan wordt dit gezien als partiële annulering en kan dit gevolgen hebben voor de prijs per persoon. De prijs wordt per persoon aangepast.
Dieetwensen

Mochten uw gasten een speciaal dieet volgen of een voedselallergie hebben, dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden indien u het ons tijdig laat weten. Wij vernemen uiterlijk 7 werkdagen voor de bijeenkomst de eventuele dieetwensen.

Annulering

Kosten bij annulering: binnen 14 dagen voor aanvang van het evenement 50% van het orderbedrag, binnen 3 dagen voor aanvang van het evenement het volledige orderbedrag.

Materialen

Alle materialen die gebruikt worden tijdens uitvoering van het evenement dienen in dezelfde staat retour te komen. Bij diefstal of vernieling gaan we in overleg en worden er mogelijk kosten in rekening gebracht.

Calamiteiten

Deelname aan het etentje of evenement is geheel op eigen risico van de opdrachtgever en/of zijn gasten. Te Gekke Etentjes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor dood en/of letsel van de opdrachtgever/gasten of voor schade en/of verlies van materialen van de opdrachtgever/gasten.
Wel doen wij er alles aan om elke situatie zo gedegen mogelijk te organiseren waarmee we uw en onze veiligheid ten alle tijden proberen te waarborgen.