Onze keten van foodloving compagnies

Te Gekke Etentjes

Foodconcepten, Foodevents en Locatiediners

*

De Smaakmakerij

Krachtige catering

*

Te Gekke Foodtrucks

Met home made snacks

over ons-groepsfoto

Ona verhaal

Te Gekke Etentjes

Nina is grondlegger van Te Gekke Etentjes. Sinds 2012 organiseert zij ‘eendags-restaurants’ op allerlei bijzondere plekken in Tilburg en omgeving. 
De gasten worden verrast door een speciaal diner, vaak met live muziek of theater, op bijzondere plekken zoals een weiland, een skatepark, een glazen plantenkas, een kerk, een treinwagon en meer. Deze locaties zijn echte pareltjes waar je normaal niet zomaar uit eten kunt.
Een aantal keer per jaar zijn er diners waar je voor in kunt inschrijven, maar de meeste Te Gekke Etentjes gebeuren voor besloten groepen. Bij een besloten event organiseren wij de dag zoals gewenst, van vergadering met lunch tot een compleet bedrijfsfeest met band of bijvoorbeeld een bruiloft.

 

De Smaakmakerij

Sander is oprichter van De Smaakmakerij. 
Sander heeft lang twee passies gecombineerd; koken en reizen. Van hamburgers flippen in Australië tot een 5-sterren-lodge runnen in Mozambique. Zijn laatste reisavontuur was vijf jaar geleden in Indonesië. Al deze wereldse smaken verweeft hij in zijn menu’s met krachtige smaken.

De Smaakmakerij biedt catering bij mensen aan huis, voor bedrijven of we organiseren een compleet feest of event voor jullie. Bijvoorbeeld een complete foodcourt met foodtrucks en foodstands voor een bedrijfsfeest van 1500 gasten. We ontvangen jullie ook graag op een van onze ‘te gekke’ locaties voor een diner, borrel, feest, verjaardag of bruiloft.

 

Te Gekke Foodtrucks

Te Gekke Foodtrucks bestaat op dit moment uit een Foodtruck voor Asian Fries (met oriëntaalse sauzen, toppings en natuurlijk onze rendang-stoof), onze Oriëntaalse Kroketterie Foodtruck met homemade snacks, en een ijsbar met een Teppanyaki ijsplaat.

Met onze foodtrucks gaan we naar festivals zoals Whooha, Road Burn, maar we kunnen ook een te gek mini Foodtruck fest organiseren op een van onze locaties in Tilburg en omgeving.