Blacklight diner

Blacklight diner

Een diner geïnspireerd op blacklight. Een show van een artiest die live jullie dessert 'schildert' op een tegeltjes. Jullie krijgen allemaal een stukje van het lichtgevende kunstwerk te eten.

De locatie die getoond wordt op de foto's is niet meer beschikbaar voor dit diner, maar natuurlijk kunnen we dit diner ook op een andere toffe locatie houden.

Voor groepen van 20 - 55 personen

Indicatie prijs €69,95 p.p.

Voor € 69,95 (o.b.v. 50 personen) krijgen jullie:

  • een compleet 3-gangen diner 
  • live art glow dessert performance
  • prijs is excl. drankjes || incl. btw

Eten tijdens het Blacklight diner

Tijdens deze dinerbeleving kunnen jullie zelf nog kiezen voor allerlei soorten eten. Van het dessert maken we een spetterende lichtgevende afsluiting!

Al onze koks maken ook met liefde en plezier aparte gerechten klaar voor vegetariërs, mensen met een glutenallergie of voor andere uitzonderingen.

Er zijn allerlei opties mogelijk qua eten.

etentjes-blacklight-dinerbeleving-bijzondere-ervaring-Brabant-9

Meer info

  • De dinerbeleving die we hier laten zien kunnen we op allerlei locatie organiseren.
  • Ook een borrel variant is heel goed mogelijk in dit concept.
  • Dit blacklight diner is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een atelierroute waarbij jullie diverse kunstenaars ontmoeten of met een schilder of keramiek workshop.

Het Ontstaan van het Blacklight diner

We wilde heel graag een diner maken waarbij we beeldende kunst zouden verweven met het eten. De kunst niet als decor gebruiken, maar onderdeel maken van het diner.

Tijdens het eerste blacklight diner zijn we op bezoek geweest in verschillende ateliers en hebben tijdens het diner ook 'kunst kunnen eten' in de vorm van een 'live art performance' door Levi van Huygevoort.

Maatwerk

Er is meer mogelijk dan hier boven beschreven staat. Door in gesprek te gaan kunnen wij jullie wensen beter inventariseren en daar passende opties voor bieden.
Wij organiseren graag een compleet uitje met diner, artiesten , activiteiten, workshops en meer.
Stuur een mailtje bij interesse en dan maken we een afspraak.

Nu al zin in dit Te Gekke Groepsdiner?