Blacklight diner

Blacklight diner

Een diner geïnspireerd op blacklight. Een show van een artiest die live jullie dessert schildert. Jullie krijgen allemaal een stukje van het lichtgevende nagerecht te eten.

De locatie die getoond wordt op de foto's is niet meer beschikbaar voor dit diner, maar natuurlijk kunnen we dit diner ook op een andere toffe locatie houden.

Voor groepen van 20 - 55 personen

Indicatie prijs €69,95 p.p.

Voor € 69,95 (o.b.v. 50 personen) krijgen jullie:

  • een compleet 3-gangen diner 
  • live art glow dessert performance
  • prijs is excl. drankjes || incl. btw

Eten tijdens het Blacklight diner

Tijdens deze dinerbeleving kunnen jullie zelf nog kiezen voor allerlei soorten eten. Van het dessert maken we een spetterende lichtgevende afsluiting!

Al onze koks maken ook met liefde en plezier aparte gerechten klaar voor vegetariërs, mensen met een glutenallergie of voor andere uitzonderingen.

Er zijn allerlei opties mogelijk qua eten.

Bijvoorbeeld:

Bekijk een voorbeeld van het menu

**

Ontvangst met diverse hapjes-amuses

*
Tartaar van rund uit Hilvarenbeek met diverse bereidingen van rode, gele en chioggia bietjes. Met een crème van geitenkaas.

*
Gepocheerde Noordzee-poonfilet met gesmoorde schelpdiertjes op snijbiet. Hierbij komt een zeer krachtige jus van schelpdiertjes en een extreem luchtige lauwwarme mayonaise.

*
Oeuf en Meurette: ofwel een kakelvers gepocheerd eitje in een zeer krachtige jus van rode wijn met uitgebakken spekjes, diverse soorten paddenstoelen en sjalotjes, geserveerd op toast van briochebrood.

*
Gebakken filet van Helvoirtse eend met zijn gekonfijte boutje, gserveerd als cannelonni en diverse bereidingen van pompoen.

*
Eindhovense appels en peren in structuren en smaken met lobbige hangop van boerenyoghurt met vlierbloesemsiroop.

**

etentjes-blacklight-dinerbeleving-bijzondere-ervaring-Brabant-9

Meer info

  • De dinerbeleving die we hier laten zien kunnen we op allerlei locatie organiseren.
  • Ook een borrel variant is heel goed mogelijk in dit concept.
  • Dit blacklight diner is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een atelierroute waarbij jullie diverse kunstenaars ontmoeten of met een schilder of keramiek workshop.

Maatwerk

Er is meer mogelijk dan hier boven beschreven staat. Door in gesprek te gaan kunnen wij jullie wensen beter inventariseren en daar passende opties voor bieden.
Wij organiseren graag een compleet uitje met diner, artiesten , activiteiten, workshops en meer.
Stuur een mailtje bij interesse en dan maken we een afspraak.

Nu al zin in dit Te Gekke Groepsdiner?