Varend Diner

Varend Diner

Maak met onze enthousiaste schipper een tour door de Piushaven en over het prachtige groene Wilhelminakanaal. Hij/zij vertelt desgewenst over de geschiedenis, architectuur en natuur in en rondom de Piushaven. Het liefst varen we daarna met jullie de haven uit, de ondergaande zon tegemoet. Proost en geniet van een heerlijk diner op de boot terwijl het water rustig tegen de boot kabbelt.

-> Heel erg leuk met live muziek aan boord!

-> Bij ons zijn de boten helemaal mooi aangekleed en ingericht met kussentjes, bloemetjes en tafelkleedjes.

Voor groepen van 18 - 60 personen

Indicatieprijs €65 p.p.

€ 65 p.p.

Hiervoor krijgen jullie:

  • 2 uur varen
  • boottocht met enthousiaste rondleiding van de schipper
  • Bourgondisch 3-gangen menu
  • gezellig boot met kleurige kussentjes, tafelkleedjes en bloemetjes
  • boot privé voor jullie groep
  • alle drankjes inclusief

Eten varend diner

Op deze locatie is er van alles mogelijk op het gebied van eten. Bespreek met ons jullie wensen en wij selecteren de juiste kok.

Al onze koks maken ook met liefde en plezier aparte gerechten klaar voor vegetariërs, mensen met een glutenallergie of voor andere uitzonderingen.

Er zijn allerlei opties mogelijk qua eten. Bijvoorbeeld een heerlijk buikje-rond-menu-, lekker als uitgebreide lunch of diner.  

Etentjes-Varenddiner-te-gekke-etentjes-Tilburg-met -De-Smaakmakerij-0002

Wat als het regent?

  • Bij een klein buitje schuilen we eventjes onder de brug.
  • Wij bespreken met jullie van te voren naar welke andere toffe locatie we gaan mocht het weer te slecht zijn om op de boot te verblijven.

Locatie en parkeren

  • De Piushaven van Tilburg ligt zo'n beetje aan het centrum van de stad vastgeplakt. Je rijdt met de auto in 5 minuten vanaf het centraal station naar de Piushaven toe.
  • Er is in de Piushaven voldoende parkeergelegenheid, vooralsnog gratis.

Het ontstaan van het Varend Diner

Vanuit vrijwilligerswerk voor Stichting Tilburg te Water maakte we in 2011 kennis met het water van Tilburg. Na 10 minuten varen veranderd het landschap rond het water volledig. Het wordt enorm groen, overal zitten vogels en het water kabbelt rustig tegen de kade.
Wij vonden dit water in de stad gewéldig! Er moest meer genoten worden van het water van Tilburg!

Vragen of reserveren

Er is meer mogelijk dan hier boven beschreven staat. Door in gesprek te gaan kunnen wij jullie wensen beter inventariseren en daar passende opties voor bieden.
Wij organiseren graag een compleet uitje met diner, artiesten , activiteiten en meer.
Stuur een mailtje bij interesse en dan maken we een afspraak.

Esmee:

"De ingrediënten van een perfecte zomeravond? Fijne muziek, leuke mensen, bootje varen, lekker eten en goede wijntjes. Het was te gek! Het Wilhelminakanaal en de Piushaven waren een prachtig decor voor een zeer bijzonder 5-gangen diner op het water!"  

Nu al zin in dit Te Gekke Groepsdiner?