Kerstmenu 2021

Kerstmenu voor thuis

Gerookte zalm bonbon
Hollandse garnalen | gin-cocktailsaus | citroen-peterselie vinaigrette
Of
Creme brullee van geitenkaas
Cranberries | balsamico siroop | pecan | vijgen | frisee
Of
Steak tartare van hert
Kwarteleitje | notensalade | portstroop | krokantje van Parmezaan

--//--

Bospaddenstoelen-truffel-soep
Knoflookcroutons | (krokante pancetta) | peterselie-olie

--//--

Hazenpeper en croûte
In bladerdeeg gebakken | Port-rozemarijn-jus | pure chocolade | cantharellen | truffel aardappeltjes | geroosterde bospeen
Of
Snoekbaars met Parmezaan-kruidenkorst
Champagne-mosterdsaus | gepofte tomaat | lumb vis kaviaar | truffel aardappeltjes | geroosterde bospeen
Of
Mushroom Wellington
Porto bello | pompoen squash | port-rozemarijn-jus | truffel aardappeltjes | geroosterde bospeen

—//—
Stoofpeer cheesecake
Bastogne crumble | citrus | kaneel | steranijs

 


Hoe werkt het?

Alle gerechten worden op de gewenste kerstdag in de ochtend gebracht, inclusief borden, bestek en menukaartjes. Op de 27e halen we alles “vies” weer op, zodat je helemaal ontzorgt bent en optimaal van kerstmis kunt genieten! De gerechten komen met foto, uitleg en tips van de chef, zodat je prachtig gedresseerde borden op tafel zet voor je gasten. Het enige wat je nodig hebt is een oven, ovenschaal een fornuis en een steelpan. Affiniteit met koken is natuurlijk fijn, maar belangrijker is dat je graag lekker eet, want in een handomdraai staat dit menu op tafel!

*

Prijzen 

-Optioneel bieden we ook een drankjesarrangement met aperitief, bijpassende wijn en een likeur voor € 14,50 p.p. 

-Met de tafeldekservice ben je ook verzekerd van een prachtig aangeklede tafel met kleden, lopers, kaarsjes, bloemen, servetten en eventueel wijnglazen. De tafeldekservice kost € 7,50 p.p. 

-Het viergangen-menu kost 46,50 p.p 

Voor wie de complete beleving neemt (menu, drankjes en tafeldekken) hebben we een totaalprijs van €64,50 pp 

*

Natuurlijk maken graag aanpassingen voor alle dieetwensen, allergieën en zwangerschappen.

*

Meer info / bestellen / appen kan ook op het nummer van Chef-kok Sander: 0649662675

 

Bstellen / meer info