Wonderborrel

Wonderborrel

De dansende serveersters toveren een lach op ieders gezicht terwijl ze betoverende hapjes en drankjes serveren.

Uitvoering kan op jullie locatie, met eigen of onze hapjes/drankjes.

 

Voor groepen vanaf 60 personen

prijs op aanvraag

 

Geïnspireerd op het sprookje 'Alice in Wonderland' serveren de danseressen hapjes en drankjes. Dit gebeurt op theatrale wijze met een flinke dosis humor. De Wonderborrel omvat een drietal acts die gedurende de avond langs komen.

Eten Wonderborrel

We hebben een basic en een luxe borrelmenu samengesteld. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geen borrel, maar diner? Deze acts kunnen we ook toepassen op een diner. Erg geschikt voor een walking dinner op een mooie locatie.

wonder ori

Meer info

  • De wonderborrel kan ook in een andere vorm worden gegoten. Bijvoorbeeld in kerstsfeer met schaduwspel, lichtjes thema en meer.
  • Of een dansvoorstelling op maat kan worden ingebouwd als toevoeging.
  • We kunnen de borrel ook houden op jullie locatie met de hapjes/drankjes van jullie eigen cateraar. Maar natuurlijk hebben wij ook allerlei fantastische locaties in ons assortiment met hapjes en drankjes.

Het ontstaan van de Wonderborrel

Het was een wens van ons om dans als kunstvorm te versmelten met 'het diner'. Dus we wilden geen dans als performance op het podium tijdens het diner, maar een verweving van van deze twee componenten.

De 'Aliceborrel' is opgezet in samenwerking met dansgezelschap Huize Marie Fleur. Zij hebben een aantal dansvormen ontwikkeld om hapjes en drankjes te serveren op een bijzondere speelse, lachwekkende en vermakelijke wijze.

Vragen of reserveren

Er is meer mogelijk dan hier boven beschreven staat. Door in gesprek te gaan kunnen wij jullie wensen beter inventariseren en daar passende opties voor bieden.
Wij organiseren graag een compleet uitje met diner, artiesten, activiteiten en meer.
Stuur een mailtje bij interesse en dan maken we een afspraak.

Marie José:

'Eten en Beleven op unieke locaties'

Nu al zin in dit Te Gekke Groepsdiner?