Eetbare Stad

Eetbare Stad

Een deel van de stad, van jullie gebouw of bouwproject wordt eetbaar! Gemaakt met de moderne ambachten van Fablab 013: lasersnijders, 3-d printers en meer.

 

Voor groepen van 50 - 250 personen

prijs op aanvraag

Het uitgangspunt is een eetbare maquette die wij maken bij Fablab 013, toegespitst op jullie wensen, stad, gebouw of (bouw-)project.

Deze eetbare maquette kan bijvoorbeeld als dessert worden ingezet, als compleet diner of voor het presenteren van hartige borrelhapjes.

Eten 'Eetbare Stad'

Op deze locatie is er van alles mogelijk op het gebied van eten. Bespreek met ons jullie wensen en wij selecteren de juiste kok.

Al onze koks maken ook met liefde en plezier aparte gerechten klaar voor vegetariërs, mensen met een glutenallergie of voor andere uitzonderingen.

Er zijn allerlei opties mogelijk qua eten. 

etentjes-fablab-groepsuitje-bijzonder-stoer-locatie2

Meer info

Dit feest kunnen we op allerlei locaties organiseren, ook op jullie eigen locatie.

Een aantal van onze locaties die wij geschikt vinden; het laboratorium van Fablab of de meubelstudio van Oak & Steel.

De meest passende opzet bespreken we graag met jullie.

Het ontstaan van de 'Eetbare Stad'

We werden uitgenodigd door Fablab 013 voor een onderzoek:

In 2015 zijn onze koks aan de slag gegaan in hun laboratorium om te onderzoeken welke bijzondere creaties ze konden maken met voedsel, lasersnijders en 3d printers.

De uitkomsten van het onderzoek hebben we gepresenteerd tijdens een etentje in de de Piushaven van Tilburg. Tijdens dat diner hebben we de 'Eetbare Piushaven' gepresenteerd.

Vragen of reserveren

Er is meer mogelijk dan hier boven beschreven staat. Door in gesprek te gaan kunnen wij jullie wensen beter inventariseren en daar passende opties voor bieden.
Wij organiseren graag een compleet uitje met diner, artiesten, activiteiten en meer.
Stuur een mailtje bij interesse en dan maken we een afspraak.

Achmed:

" Na een aantal toffe ervaringen met Te Gekke Etentjes, was dit wel het meest bijzondere vanwaar jullie het eten verzorgd hebben. Dit was een topcombinatie van mijn persoonlijke interesse en geweldig eten!"

Nu al zin in dit Te Gekke Groepsdiner?